Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Referendum everywhere – Όταν οι σοφοί πολιτικοί άνδρες δείχνουν το δρόμο

Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι και στις χειρότερες περιστάσεις, υπάρχουν αφορμές για εσωτερική αναζήτηση και αυτοβελτίωση. Οκ, κάποια πράγματα είναι στραβά, αλλά η ανθρωπότητα έχει περάσει και χειρότερα που να πάρει και να σηκώσει και σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό από αυτά. Πάνω από όλα όμως, ότι και να έχει συμβεί, πρέπει να το τσεκάρουμε ψύχραιμα και από αυτό το δευτερόλεπτο και μετά, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τις περισσότερες φορές, αυτή η φιλοσοφία μου έχει ως αποδέκτη τη γυναίκα μου και πάντα, της ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, καθώς είναι λογική κοπέλα που προτιμά να προνοεί, παρά να μπαλώνει.
Εγώ όμως παραμένω αδιόρθωτος και δεν πτοούμαι ούτε από το πρόσφατο δημοψήφισμα που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός μας για την ταμειακή σύμβαση. In fact, μου φαίνεται καταπληκτική ιδέα και πιστεύω πρέπει να το εφαρμόσουμε σε όλα τα θέματα που μας ενδιαφέρουν.
Και you know what, υπάρχουν ένα σωρό σοβαρά διλήμματα στο heavy metal που μας βασανίζουν χρόνια και είναι απαραίτητο να λύσουμε μια για πάντα. Δημοψήφισμα λοιπόν για:
1. Θέλουμε τα drums ντούπα-ντούπα ή τις δίκασες ντρρρρ στο thrash? At The Gates ή Machine Head? Παλιοί Kreator ή νέοι Kreator?
2. Θέλουμε το death metal μας παραδοσιακό guttural ή μοντέρνο beatdown? Cannibal Corpse ή Whitechapel?
3. Βρίσκουμε ότι έχει νόημα το hardcore σπαστικό prog ή το heavy metal σπαστικό prog? Dillinger Escape Plan ή Watchtower?
4. Πρέπει να ανακηρύξουμε οριστικά, ποιο είναι το πλέον ακαταλαβίστικο συγκρότημα που ΚΑΝΕΙΣ δεν πιάνει στ’ αλήθεια, αλλά ΟΛΟΙ αποθεώνουν («πσσσσς, μεγάλη μπάντα, τι να λεμε»). Οι Meshuggah (κανείς δεν αντέχει να ακούσει ολόκληρο δίσκο, ας το παραδεχτούμε επιτέλους) ή οι Tool (όπως έχει πει ένας σοφός, «αν είναι τόσο έξυπνοι, να πάνε να λύσουν κανα Sudoku”).
5. Ποιο είναι το επίσημο metal sponsored industrial συγκρότημα, οι Ministry ή οι Nine Inch Nails?
6. Ποια hard rock μπάντα του παρελθόντος είναι πιο κοντά στη φάρα μας, οι The Who ή οι Led Zeppelin?
7. Είναι ο Tom Morello ο γιός (ala στρατός κ έτσι) του Brian May και ο Tosin Abasi ο γιος του Jimi Hendrix? (ε ρε κατάρες που πέφτουν τώρα)
8. Το σωστό είναι να ρίχνουμε κατάρες στους ιερόσυλους, ή ο ήχος από κόκκαλα που τρίζουν είναι πιο τρομαχτικός?
9. Metallica ή Maiden, που να πάρει ο διάολος επιτέλους?
10. Να αρκούμαι να διαβάζω βλακείες των άλλων στα blogs σχετικά με το metal, ή να συνεισφέρω και εγώ τις δικές μου?
Rock your vote ladies and gentlemen…

Δεν υπάρχουν σχόλια: