Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Metal AM - Curse of the workaholic

Δεν είναι καθόλου αστεία η φωτογραφία, όσοι από εμάς είμαστε ένα βήμα πριν από αυτό το στάδιο, έχουμε χάσει τελείως το χιούμορ μας. Εκτός αν γίνει κανένα μαγικό και το κάνουμε στο studio του indieground. Αυτό θέλω πολύ να το δω. Για την ώρα είμαστε πολύ μακριά δυστυχώς και αρκούμαστε στο γνωστό εβδομαδιαίο δίωρο. Σαν να μην έφτανε η μάχη που δίνουμε με τη στέρηση μέχρι να ξανάρθει η Πέμπτη, αυτή τη φορά είχαμε και κάτι περίεργα τεχνικά θέματα με τη σύνδεση του internet και γιαυτο το podcast ξεκινά κάπως απότομα και από το 3o κομμάτι. Κατά μια σατανική (ε βέβαια) συγκυρία, όταν έπαιξε το τραγούδι του Demonaz, καταστράφηκε η μετάδοση, η ηχογράφηση, έπεσε μια αφίσα από τον τοίχο (όχι των Motorhead) και μόνο όταν τελείωσε, ίσιωσαν όλα.
Πέρα από αυτό, μας ψάρωσαν οι Portrait, ξαναθυμηθήκαμε το "Jane Doooe", τα ανέκδοτα πάλι πήραν φόρα (ποιό είναι το email του chuck norris? hotmail@chucknorris.com) και φαίνονταν ανίκητα μέχρι που ήρθε η ώρα της αθλητικής σας ενημέρωσης με το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο της Μπενφίκα,(κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτο ε?), μετά το πολιτικό ρεπορτάζ με την καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη και καπάκι το κουμπι που έφυγε από το σέξι ταγιέρ της σέξι Eva Longoria.
Μετά μαλώσαμε τον ekswfrenwn που ξύπνησε 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα (όχι επειδή μας έχασε, αλλα επειδή ζηλέψαμε θανάσιμα που ενώ λιώναμε στη δουλεια, αυτός κοιμόταν από τις 5 το απόγευμα), βρήκαμε την ευκαιρία να χώσουμε το πανταχού παρών τον τελευταίο καιρό The Haunted κομμάτι, λίγο πριν από την εκτενή αναφορά στην προσπαθεια της εθνικής ομάδας ice hockey στη Νότιο Αφρική (πάρτους τα σώβρακα flea!!) και με κάποιο τρόπο έκλεισε με εναν πολύ ομαλό Electric Wizard τρόπο, που ήταν ότι έπρεπε...



PLAYLIST 7/4/2011

1. SYLOSIS Empyreal

2. AMON AMARTH Tocks Taunt - Loke's Treachery Part II

3. DEMONAZ All Blackened Sky

4. SAXON Denim And Leather

5. ENFORCER Roll The Dice

6. PORTRAIT Bloodbath

7. ENTOMBED Wolverine Blues

8. TRAP THEM Every Walk A Quarantine

9. CONVERGE Distance And Meaning

10. DILLINGER ESCAPE PLAN feat. CHUCK D Fight The Power

11. IRON MAIDEN Sea Of Madness

12. CAVALERA CONSPIRACY Thrasher

13. STRAPPING YOUNG LAD Aftermath

14. THORNS Existence

15. TOMAHAWK God Hates A Coward

16. 36 CRAZYFISTS Trenches

17. SHAI HULUD A Profound Hatred Of Man

18. PASSENGER In Reverse

19. THE HAUNTED Disappear

20. ELECTRIC WIZARD Wizard In Black

Δεν υπάρχουν σχόλια: