Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Metal Am - The Freezing Show

Αυτό που βλέπετε, είναι το crew του Metal AM, πηγαίνοντας στο studio χθες, για το ice cold metal αφιέρωμα. Το οποίο πήγε φανταστικά by the way, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή και αν παρατηρήσουμε το συνολικό playlist, μάλλον απλώθηκε σε όλη την εκπομπή, χωρίς να το καταλάβουμε. Κατά τα άλλα, μας ζόρισαν τα μυστηριώδη plug-ins για το Mac (και καλά ευκολία, δεν κολλάνε ποτε), απολαύσαμε τον Devin Townsend (ναι, ναι, όπως και σε κάθε εκπομπή) να διαλύει ενα κλασικό Sinatra κομμάτι, δέσαμε το κλίμα των ημερών με το φίλο μας το flea που παίζει ice hockey, καμαρώσαμε το συνολάκι του Λεωνίδα, συνεχίσαμε το djent (αντε να δουμε πότε θα ξεκολλήσουμε), όπως επίσης να δούμε τι θα γίνει με το blackmetal λάκκο που πέφτουμε κάθε, μα κάθε βδομάδα. Πολύ μας αρέσει βέβαια, οπότε δε θα αγχωθούμε κιόλας.
Ανακαλύψαμε την πραγματική προέλευση των ugh! του Thomas Gabriel Fischer (απλά κρύωνε ο άνθρωπος) και μετά από αυτό, ξέφυγε τελείως το πράγμα, καθώς το παγωμένο metal διαδέχτηκαν τα παγωμένα ανέκδοτα (πως το κάνουμε αυτό συχνά πυκνά, δε μπορώ να καταλάβω) που αποδείχτηκαν μεγαλύτερο hit από την ίδια την εκπομπή.
Φανταστικό καθυστερημένο κλείσιμο με τους φανταστικούς Royal Thunder, και αν δεν μείναμε παραπάνω αυτή τη φορά, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει την επόμενη...



PLAYLIST 10/03/2011

1. SIN-ATRA (feat. Devin Townsend) New York, New York

2. PROTEST THE HERO Termites

3. CHILDREN OF BODOM Ugly

4. AMON AMARTH Slaves Of Fear

5. CAVALERA CONSPIRACY Blunt Force Trauma

6. CHIMAIRA Wild Thing

7. VILDHJARTA Shiver

8. FELLSILENT Double Negative

9. DARKEST HOUR Severed Into Seperates

10. IMMORTAL At The Heart Of Winter

11. AMORHIS Into Hiding

12. SIC Rosengarden In Hell

13. CELTIC FROST Eternal Summer

14. MAYHEM Freezing Moon

15. LAMENTED SOULS Hybris

16. VED BUENS ENDE You, That May Wither

17. CULT OF LUNA Leave Me Here

18. ALICE IN CHAINS Dirt

19. ROYAL THUNDER Deacon

1 σχόλιο:

nick_666 είπε...

Μπράβο παιδιά για τη χτεσινή εκπομπή, από τις καλύτερες και πιο απολαυστικές που έχετε κάνει!

Necromorbid