Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Metal AM - Supporting Hell

Έγινε και αυτό. Ο Καψάσκης μπορεί να σουλατσάρει μεταξύ Philly και New Jersey, αλλα το ασταμάτητο κτήνος που λέγεται Metal AM, είναι στιβαρο και αγέρωχο στο πόστο του. Ακόμα καλύτερα, οι partners in crime Αρβανίτης και Τσούνταρος σε τρελά κέφια, ανέτρεξαν στα πιο memorable support groups, ανταπεξήλθαν με εντυπωσιακό τρόπο στην παραβίαση της ηχομόνωσης απο το hipster bar του ισογείου, έβαλαν τον κάθε λουκουμά στον παγκο του, επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον ένας απο τους 2 έχει ψύχωση με τις καράφλες, εξερεύνησαν το μυστήριο του καινούριου εξώφυλλου Mastodon, βρήκαν soundtrack για να πέφτει και να παίρνει ο Rocky Balboa και δικαίωσαν τους Monster Magnet, 12 χρόνια μετά, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα απο τα καλύτερα Metal AM shows που έγιναν ποτέ.
Ο Καψάσκης όντως μπήκε στο chat στην αρχή, αλλά επειδή το έκανε απο το κινητό του (επειδή είχε ξεχάσει το σακίδιο με το laptop σε μια λιμουζίνα - dont ask), δε μπορούσε να ακούει αφου δεν καταφερε να κανει το real player να συγχρονιστει με το android του σατανά, μοιραία άντεξε λίγο και βγήκε.
Φήμες λένε όμως, ότι απόλαυσε ιδιαιτέρως την παρακάτω ηχογράφηση σε ένα beach house ala Two and a half Men, στην παραλία του Jersey και ελπίζει να κάνετε το ίδιο και εσείς.
Enjoy!



PLAYLIST 13/10/11
1. PROTEST THE HERO C'est la Vie
2. THREAT SIGNAL New World Order
3. MASTODON Spectrelight
4. SARABANTE Πνιγμένοι στη Σιωπή
5. GLORIOR BELLI Secret Ride to Rebellion
6. THE DEVIL'S BLOOD Christ or Cocaine
7. WARRIOR SOUL We Cry Out
8. OPETH Famine (edit)
9. FAIR TO MIDLAND Amarillo Sleeps on my Pillow
10. GHOST Elizabeth
11. NEVERMORE Tienanmen Man
12. SYSTEM OF A DOWN p.l.u.c.k.
13. MONSTER MAGNET 19 Witches
14. OXBOW Down a Stair Backward
15. CORONER Instant Conflicts
16. VALLENFYRE Ravenous Whore
17. TODAY IS THE DAY The Devil's Blood
18. MACHINE HEAD Darkness Within

Δεν υπάρχουν σχόλια: