Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Metal ΑΜ - How do you say "ΞΥΛΟ"?

Κάπως έτσι ήταν και στο studio χθες. Καλά, όχι ακριβώς, καθότι μόνο με 2 άτομα είναι λίγο δύσκολο. Αλλά you get the point. Μελετημένο το αφιέρωμα με τα πανικόβλητα κομμάτια για moshing, πήγε όπως μαλλιοκούβαρα έπρεπε να πάει.
Δε μας χάλασε το ρυθμό το κολλημένο σε στιγμές chat, όσο και αν προσπάθησε, ψαρώσαμε με το Tesseract, χαλάσαμε την έκπληξη για το μελλοντικό αφιέρωμα με τα γελοία ονόματα (Troy Luketa κλπ), είχαμε τη σχεδόν live ανταπόκριση από τη συναυλία των Terror στη Θεσσαλονίκη και άλλα τόσα ωραία highlights που για άλλη μια φορά μας έφτιαξαν την εβδομάδα.

Enjoy once again...



PLAYLIST 17/02/2011

1. SYLOSIS Altered State Of Conciousness

2. KARMA VIOLENS Pleasure In Suffering

3. DEVIN TOWNSEND Supercrush (Live)

4. TESSERACT Nascent

5. OTEP Numb And Dumb

6. SLIPKNOT All Hope Is Gone

7. DEATH Spirit Crusher

8. ULCERATE Dead Ocean

9. DEVILDRIVER End Of The Line

10. EXODUS The Toxic Waltz

11. SEPULTURA Beneath The Remains/Mass Hypnosis (Live)

12. STAMPIN GROUND Officer Down

13. DESTRUCTION Mad Butcher

14. LAMB OF GOD Contractor

15. METALLICA Whiplash

16. EMERALD SUN Scream Out Loud

17. NEVERMORE This Sanctuary

18. GHOST Elisabeth

19. WASP Hold On To My Heart

5 σχόλια:

nick_666 είπε...

Καλησπέρα Γιάννη
Ήθελα να σου πω ότι τελευταία έχω παρατηρήσει μια αλλαγή σε ότι αφορά τα ακούσματά μου.Τελευταίες μέρες ακούω Kylesa,Baroness και Darkest Hour(!) και όχι μόνο αυτό αλλά γουστάρω κιόλας!Ώστε αυτό είναι το υποχθόνιο σχέδιο της εκπομπής σας?Να μας μετατρέψετε σταδιακά σε έναν από εσάς τους καραφλομαλλιάδες(Ο Λεωνίδας για ξεκάρφωμα το έχει το μαλλί) βερμουδοφόρους και πουκαμισοφόρους?Αν είναι έτσι θα πρέπει να ξεκόψω τώρα που είναι νωρίς ακόμα για να προλάβω την ολοκληρωτική μετάλλαξη...

Yours Sincerely
Necromorbid

strgzr είπε...

...μεχρι και μουστακι θα σε βαλουν να κοψεις Necro! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!
xEST

nick_666 είπε...

Μπα...το μουστάκι είναι τρεντι.Δεν έχεις δει κάτι τέτοιους που έχουν κάτι μουσια μεχρι το πάτωμα για να φαίνονται άγριοι?

JonKaps είπε...

μην ανησυχεις ρε. εισαι πολυ τρου μεταλλας, και εχουμε πολλα ψωμια να φαμε ακομα μεχρι να σε φλωρεψουμε. οσο δεν ακους trivium, μη φοβασαι τιποτα!

nick_666 είπε...

Χαχαχαχαχα, εντάξει είμαι πολύ τρου, τόσο που ξεχειλίζει η τρουίλα.Αλλά το πρώτο βήμα της μετάλλαξης έγινε.Η αλλιώς λέγε με Darkest Hour...χαχαχαχ