Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Προσωπική αδυναμία, η επικαιρότητα μπορεί να περιμένει

Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου σήμερα. Τις τελευταίες μέρες από τα καλώδια των ακουστικών μου περνούσαν οι Audrey Horne παρέα με τους In Mourning και το είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ. Από την άλλη, όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί να παραληρήσει - η περίπου - για κάθε ένα από τα 2 αυτά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ albums. Εμένα ο Αρβανίτης με καλύπτει σε σταθερή βάση, οπότε 10 σειρές παραπάνω δεν θα λείψουν από κανέναν.
Καλύτερα να σκάψουμε λίγο λοιπόν. Για τους Αθηναίους, θέλω να πιστεύω ότι οι Dear Darkstar δεν είναι μυστικό. For my money, η top πηγαία και καλόγουστη μπάντα της πόλης, που δεν παίζει να κοροιδέψει κανέναν. Ότι βλέπεις, παίρνεις. Up tempo metal-o-punk-rock με ροκαμπιλάδικη διάθεση και βαρύ μπετόν. Cheerful μουσική, αλλά δεν τους πουλάς τσαμπουκά, ακόμα και αν καβαλάς τανκ. Μερικά πράγματα φαίνονται με το πρώτο. Λες να τσεκάρεις τι δηλώνουν σαν επιρροές και βλέπεις AC/DC, Motorhead, Guns 'N' Roses, Pantera, Helmet, Faith No More και Refused. Προσωπικά, έκλεισα. Ολόσωστα live, από ανθρώπους που το ζουν, χωρίς να είναι δήθεν.
Τα 5 τραγούδια τους κυκλοφορούν ανάμεσά μας εδώ και καιρό, και είναι η αποθέωση της urban μετακίνησης - ο καθένας με το κόλλημά του. Οι μάγκες με τις ωραίες παρέες ετοιμάζουν το πρώτο album τους αυτό τον καιρό και θα εμφανιστούν και στο Rockwave τη μέρα με τον Garcia. Περιμένω σαν παλαβός το δίσκο, δε μπορώ άλλο αυτά τα 5 τραγούδια!
Ψαχουλέψτε το στο http://greek-heavy-metal.blogspot.com/, δικαιολογήστε τον εαυτό σας αν κολλήσετε ατελείωτα με τα άπειρα (παίζει να είναι και όλα) τα ελληνικά albums που υπάρχουν εκεί, και όταν βγει με το καλό, θα έχουμε πολλά να πούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: