Κυριακή 13 Μαΐου 2012

I'll get by with a little help from my friends

Δεν έχω παράπονο.Έχω περάσει πάρα πολλά πρωινά (Κυριακής κατά προτίμηση) κοιτώντας αυτή την εικόνα. Γραφειάκι στην απομονωμένη γωνία, μισόλιτρη φραπ, ανοιχτό Word και ακροδάχτυλα σε εγρήγορση. Τώρα βέβαια, οι περιπέτειες συνεχίζονται και επειδή δυστυχώς το 24ωρο δε διαστέλλεται, αυτή την περίοδο δεν αναπαριστώ την εικόνα όσο συχνά θα ήθελα.
Όπως προείπα όμως, δεν παραπονιέμαι, έχει υψηλό επίπεδο challenging να προσπαθείς να καταλήξεις αν το μπιμπερό ταιριάζει περισσότερο με Beatles ή με Nicola Piovani (όχι Whitechapel βρε πουλάκι μου) και όσο και να φαίνεται αγγαρεία, trust me, δεν είναι.
Εφόσον λοιπόν έχουμε αραιώσει προσωρινά τους χρόνους μας, είναι ευκαιρία να παραπέμψουμε σε μερικούς παραπάνω από αξιόλογους online γραφιάδες που αν κάνετε όλοι τη χάρη στον εαυτό σας και κλικάρετε τις σελίδες τους, θα αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω.
  • I Was A Teenage Music Geek : Θεωρητικά, ένας από τους πατέρες όλων μας. Βιωματικό / opinionated υλικό, σε επιπέδου Champions League γραφή, με επιλογές που θα σε κάνουν να ανακαλύψεις νέες αγάπες. Ψοφάμε για τις ιστορίες από τα παλιά. 
  • Music Of Quality And Distinction : Άλλος ένας παλιός, από εκείνους που δε θα καταλήξεις ποτέ αν έχουν καλύτερο αυτί ή πένα. Μακριά απο το metal (για την ώρα τουλάχιστον όπως έχει υποσχεθεί) αλλά με λεπτό γούστο και γοητευτικές εμμονές. Αραιή ανανέωση μεν, πολύ και συμπυκνωμένο υλικό όταν αυτές συμβαίνουν όμως. Αν υπήρχε αντιστοιχη Dream Team '92 στους γραφιάδες, θα έπαιζε point guard. 
  • Irrational Anthems : Κολλεκτίβα ενδιαφέροντων τύπων, με αγάπη στα heavy decibels και στα πληκτρολόγια. Ποικιλία θεμάτων, με ασήκωτο orientation κατά κύριο λόγο. Πολλοί θα βρείτε ομοϊδεάτες αλλα και καινούρια πράγματα που θα απαιτήσουν την προσοχή μας. Ενδεικτικό για τυμβωρυχία.
  • And Now For Something Completely Different : Αλλάζουμε χωράφι. Το ANFSCD είναι το έγγραφο alter ego της συνονόματης ραδιοφωνικής εκπομπής του πιο cool Βολιώτη που θα γνωρίσετε ποτέ. Ο Nova Fm τη φιλοξενεί και από εκεί μαθαίνουμε ότι πιο gourmet στη σοβαρή ηλεκτρονική μουσική του σήμερα. Πέρα από τα ραδιοκύματα όμως, βρίσκεται χρόνος και ενέργεια για κειμενάκια που ξεκινούν από την εκπομπή και καταλήγουν, οπουδήποτε. Must.
  • My Open Third Eye : Φρεσκαδούρα. Ο heavy, o σωστός, με το ιδιαίτερο γούστο που πολύ πρόσφατα ξεκίνησε να μοιράζεται τις σκέψεις του μαζί μας και προσωπικά συμφωνούμε στο 96% περίπου. Σωστές καταγραφές και συχνή ανανέωση, με μεγαλύτερο προσόν το ότι ασχολείται με τα κατάλληλα θέματα, που παλιοί σκουριασμένοι γραφιάδες θα προσπερνούσαν λόγω αισθητικής πρεσβυωπίας. Καυτό νέο αίμα.
  • Waiting For Time : Πιο βιωματικό και εσωστρεφές, σε παίρνουν οι κύριοι με τις λευκές στολές. Εσωτερικές καταγραφές, για προσωπικά κολλήματα που σε ενδιαφέρουν μόνο μετά τις 4 το πρωί και 2 μπουκάλια. Ακαταμάχητο λόγω ειλικρίνειας και επειδή η αίσθηση που σου δίνει είναι ότι όλα αυτά βγαίνουν επαιδή δε μπορούν να κρατηθούν αλλο μέσα. 
  • Sigmataf : Καλλιτέχνες στην οθόνη. Όχημα του συγκεκριμένου τύπου ανάμεσα στα μουσικά του outlets για να μας λέει πως βλέπει το καθετί. Αλλοπρόσαλλη γραφή τις περισσότερες φορές, που με κάποιο μαγικό τρόπο βγάζει νόημα στο τέλος. Σπίτι της ραδιοφωνικής εκπομπής "Παπάγια Μέντολες" του radiobubble.gr, της diversity της οποίας είμαι μεγάλος fan. 
  • Oneman : Bonus αυτό. Πρόσφατη ανακάλυψη και κάπως ξέμπαρκη, καθώς το 99% του περιεχομένου δεν είναι η προφανής μας επιλογή. Αιώνιο respect όμως στα γηπεδικά reviews των επεισοδίων του Game Of Thrones, που με κάνει να ανυπομονώ όσο και για το επεισόδιο το ίδιο. Όλοι αυτά συζητάμε με τις παρέες μας και οι ατάκες "Ο super Tyrion συνεχίζει να γλεντάει όποιον βρει μπροστά του", μας κάνουν fans.
Click on people!

Δεν υπάρχουν σχόλια: